Historie

Helt tilbake til jeg var i ungdomsårene så hadde jeg en Commodore 64 og så senere en Amiga datamaskin. En av de ting jeg likte å gjøre var å bruke programmet Paint.

Mange år senere så tok jeg en toårig teknisk utdannelse i Minneapolis, USA hvor jeg kom over Adobe Photoshop som minnet meg om Paint. Fra da og videre brukte jeg Photoshop. Vel inntil for to år siden da jeg skiftet over til Affinity Photo.

Jeg har over mange år laget nettsider. Først begynte jeg med html og senere i rundt 2011 skiftet jeg over til WordPress. Jeg har også laget en leksjons side her:
https://easywebdesigntutorials.com/

Fra 2012 tiden begynte jeg å jobbe som freelance web designer. Med fokus på å lage forskjellige nettsider til kunder. Jeg har siden den gangen langet en god mengde med nettsider.

Jeg har også jobbet som media lærer i den videregående skolen for Sogn og for Noroff i Oslo. Det å kunne formidle kunnskap videre likte jeg spesielt godt, og når jeg lager en nettside for noen så pleier jeg også å gi litt kursing og evt også lager en video som viser hvordan de skal gå frem å bruke WordPress i forhold til sin egen nettside.

Jeg har hold diverse kurs hos et kurssted i Oslo. Der holdt jeg kurs i diverse Adobe programvare. Jeg har selv hold kurs i WordPress igjennom mitt eget selskap.

Si ifra hvis du har noen spørsmål.